logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we je graag. Bij ons kun je rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Onderhoud aan uw airco in Alkmaar

De airco-installatie van je auto heeft periodiek onderhoud nodig. De airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig vloeistof, kan er slijtage gaan ontstaan.

 

Dergelijke reparaties zijn kostbaar. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Bij Alewijn Ott in Alkmaar adviseren we daarom om jaarlijks een airco-check uit te laten voeren.

Wat houdt een airco-check in?

Bij een airco-check bij Alewijn Ott in Alkmaar worden de volgende zaken gecontroleerd en uitgevoerd:

-Recyclen en bijvullen koudemiddel -Controle functioneren airco, of eventuele lekkage -Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof -Controle van het interieurfilter

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft je auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt je verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kun je voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Uw auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website