logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we je graag. Bij ons kun je rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

APK keuring bij Alewijn Ott in Alkmaar.

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

 

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt je auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Hierbij kun je denken aan het controleren van o.a. je autobanden, schokdempers, verlichting en remmen.

Hoe gaat een APK-keuring?

Heeft je auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor je geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvang je een rapport waarin staat of je auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK-keuring mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals Alewijn Ott in Alkmaar worden uitgevoerd.

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft je auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt je verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kun je voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Uw auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website