logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we je graag. Bij ons kun je rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Zomer- & winterbanden bij Alewijn Ott in Alkmaar.

Wanneer je zowel zomer- als winterbanden bezit, weet je dat je twee keer per jaar de banden dient te verwisselen naar het aankomende seizoen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk, en hoe weet je wanneer het tijd is om te wisselen?

 

Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Niet voor de rondetijden, maar voor grip. Zo hebben winterbanden bijvoorbeeld een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden.

Onze bandenservice.

Het is van belang dat je de banden in topconditie houdt. Ze zorgen er immers voor dat je veilig op je bestemming aankomt. Dit doe je ook door je banden tijdig te vervangen. Zo rij je niet alleen comfortabeler en veiliger, maar het bespaart je ook een hoop brandstof. Controleer bijvoorbeeld elke maand even je bandenspanning, ook van je reservewiel!

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft je auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt je verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kun je voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Je auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website