Over onze diensten

We hebben meer dan alleen een showroom

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Autoverzekering
Met de Bovag autoverzekering heeft u geen gedoe bij schade. U levert uw sleutels in en wij regelen alles voor u zonder eigen risico. Lees meer…..

Autofinanciering
Er is de laatste jaren veel veranderd in de financiële markt. Onze financiële experts informeren u graag over de mogelijkheden van betaling in termijnen. Lees meer….

Autoleasing
Er zijn meerdere leasemogelijkheden voor een occasion. Onze kennis over de verschillen tussen de leasevormen delen wij graag met u. Lees meer….

Verhuur van bagagewagens
Tijdelijk behoefte aan meer bagageruimte? Het hele jaar te veel kosten om alleen tijdens vakantie voldoende ruimte te hebben? Er is een alternatief: het huren van een bagagewagen geeft meer ruimte voor minder geld. Lees meer…. 

Werkplaats
Bij Alewijn Ott hebben we de beschikking over een eigen werkplaats met de meest moderne apparatuur. Van remmen testen tot het vullen van een airconditioning, we kunnen het in eigen huis. Bij aanschaf van een nieuwe auto kunnen we daarom zelf alles voor u gereedmaken, maar ook tijdens de garantieperiode. De hoge omloopsnelheid (en de vereiste aandacht daarvoor) heeft ons doen besluiten reguliere onderhoudsbeurten en reparaties na de garantieperiode niet langer aan te nemen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ruim 250 occasions op voorraad

 • Zeer uitgebreid aanbod
 • Objectief en vakkundig advies
 • Bovag garantie
 • Uitgebreide service pakketten

Bekijk onze occasions

Vind ’t bij Alewijn Ott

 • null
  Gemotiveerd professioneel personeel

  Met nascholing zorgen we voor onze professionaliteit. Maar het belangrijkste is: we vinden het écht heel erg leuk werk.

 • null
  Gunstige locatie

  Het einde van de A9 is een handige plek. Om ons te vinden, maar ook om snel weer onderweg te kunnen naar uw volgende afspraak. Als u de auto langsbrengt voor een onderhoudsbeurt bijvoorbeeld.

 • null
  Comfort en gemak

  Er is een ruimte om lekker te werken of TV te kijken, maar ook een plek om de kleine te verschonen. Dan regelen wij intussen alles voor uw auto.

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Terugbelverzoek voor de afdeling