Carwash

Een volautomatische autowasstraat

Drive-in Carwash

WashTec Carwash
Sinds 2014 is Autobedrijf Alewijn Ott uitgebreid met een volautomatische autowasstraat. Het wassen gebeurt door speciale super zachte ‘foamlappen’ en dus niet door ouderwetse haren die op de lak slaan. We onderhouden de wasstraat goed en zo is hij veilig te gebruiken voor uw auto.
En omdat er vier programma’s zijn kunt u kiezen van een voordelige snelle wasbeurt, tot de uitgebreide behandeling, waarbij behalve wasschuim ook een polish wordt aangebracht als extra bescherming van de kostbare lak van uw auto, waarna vuil minder hechtingskans krijgt. De wielen worden in elk programma ook met speciale reiniger en borstels meegenomen. Prijzen beginnen al bij € 5,50! Daarmee zijn we al snel minstens € 2,00 voordeliger dan de lokale concurrentie. Klik hier voor een route.

bord-hek-web

Pinpas of Waspas?
Voor een wasbeurt kunt u direct betalen met uw pinpas in de wasstraat. Nog makkelijker is het wanneer u een waspas (prepaid) aanschaft bij de receptie van Autobedrijf Alewijn Ott. U krijgt dan bovendien meteen 15% extra tegoed gratis, oplopend tot € 75,-! Met de waspas kunt u altijd zelf het programma kiezen en net zo vaak wassen als u wilt tot het saldo op is. Bij de receptie van Alewijn Ott kan de pas dan weer opgeladen worden. Zo hoeft u niet telkens een bonnetje per wasbeurt te bewaren als u de wasbeurten kunt declareren, bij het opwaarderen krijgt u namelijk een BTW-gespecificeerde nota mee; wel zo makkelijk. Er is al een waspas vanaf € 25 incl. btw.

Acties
Regelmatig hebben we leuke kortingsacties voor onze wasstraat. U ontvangt dan bijvoorbeeld op een losse wasticket een kortingsbedrag, of er is een speciale aanbieding voor abonnementen. Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van deze en andere andere aanbiedingen? Kijk dan ook eens op onze Facebook pagina 

wasplaats-header

Zo’n 250 occasions op voorraad

 • Zeer uitgebreid aanbod
 • Objectief en vakkundig advies
 • Bovag garantie
 • Uitgebreide service pakketten

Bekijk onze occasions

wasmachien-0022
img_2687
img_2265
img_2262

Openingstijden Carwash

Maandag:     8:00-17:30
Dinsdag:       8:00-17:30
Woensdag:   8:00-17:30
Donderdag:  8:00-17:30
Vrijdag:         8:00-17:30
Zaterdag:      8:30-16:45

Naam:

E-mail adres:

Jouw bericht:

Voordelig autowassen
Alewijn Ott helpt u verder

De carwash was een aantal jaar geleden eigenlijk het enige dat nog ontbrak aan ons bedrijf. Er is veel geïnvesteerd in het ontwerpen van de juiste wasstraat, zodat u de beste kwaliteit heeft tegen een faire prijs. En dan ook nog vriendelijk voor het milieu natuurlijk.

 • null
  Snel en veilig wassen

  Door de lappen techniek is het wassen veilig voor uw lak. Altijd sneller, maar voor de meesten ook beter dan met de hand wassen.

 • null
  Gewassen is ‘ie meer waard

  Wat ziet u liever? Een mooie frisse auto toch? Tip van de dag: haal hem vóór het inruilen nog even door de wasstraat!

 • null
  Gratis stofzuigen

  Klaar met wassen? Dan hoeft u niet nog weer een Euro te zoeken voor de stofzuiger.