logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Heeft elk auto garantie?

Bijna elke auto die we bij Alewijn Ott te koop hebben komt in aanmerking voor garantie. Sommige auto’s zijn zelfs zo jong dat u nog recht hebt op de resterende fabrieksgarantie. Wanneer er iets voorvalt met uw auto hoeft u niet per se naar de dealer van het betreffende merk, maar houdt u eenvoudig het contact met de werkplaats van Alewijn Ott.

Het komt ook voor dat we een oudere auto mooi genoeg vinden om in onze voorraad op te nemen maar waarvan de prijsstelling niet boven de € 4.500,- ligt. De auto komt dan helaas niet in aanmerking voor BOVAG garantie, tenzij de prijs weliswaar onder de € 4.500,- ligt, maar wel tenminste 35% van de nieuwwaarde bedraagt.

6 maanden BOVAG garantie is van toepassing op auto’s die wij particulier verkopen met een Basis of Premium Servicepakket. Een auto die zakelijk gekocht wordt heeft een zelfde soort garantie voor de duur van 3 maanden. We vinden het belangrijk dat u met vertrouwen gebruik maakt van uw nieuwe auto, dus verzorgen we vóór levering goed onderhoud. In geval van een Premium pakket zelfs zéér preventief.

Bijzonderheden die zich binnen de garantieperiode voordoen worden in beginsel door onze eigen werkplaats opgepakt. Zijn er bijzondere omstandigheden – u bent bijvoorbeeld op vakantie – dan gaan we graag met u in overleg hoe we het probleem zo comfortabel mogelijk opgelost krijgen.

Gallery Image 1

Andere vragen over verkoop

Wat is een BTW auto?

next.svg

Wat is een marge auto?

next.svg

Kan ik garantie bijkopen?

next.svg

Blijft de fabrieksgarantie geldig?

next.svg

Wat moet ik meenemen bij een proefrit?

next.svg

Hoelang mag ik proefrijden?

next.svg

Hoe krijg ik een kenteken van een auto op mijn naam?

next.svg

Waarom staat er niet bij elke auto een NAP logo?

next.svg

Waarover gaat de WLTP?

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website