logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Heeft elke  auto garantie?

Bijna elke auto die we bij Alewijn Ott te koop hebben komt in aanmerking voor garantie. Sommige auto’s zijn zelfs zo jong dat je nog recht hebt op de resterende fabrieksgarantie. Wanneer er iets voorvalt met je auto hoef je  niet per se naar de dealer van het betreffende merk, maar houd je eenvoudig het contact met de werkplaats van Alewijn Ott.

BOVAG garantie is van toepassing op auto’s die wij particulier verkopen. Een auto die zakelijk gekocht wordt heeft een zelfde soort garantie voor de duur van 6 maanden. We vinden het belangrijk dat je met vertrouwen gebruik maakt van je nieuwe auto, dus verzorgen we vóór levering graag goed onderhoud. Door te kiezen voor een servicepakket verzeker je jezelf van preventief onderhoud en daarom een zorgeloze start met je nieuwe auto, zonder verrassingen in de loop van het eerste jaar.

Bijzonderheden die zich binnen de garantieperiode voordoen worden in beginsel door onze eigen werkplaats opgepakt. Zijn er bijzondere omstandigheden – je bent bijvoorbeeld op vakantie – dan gaan we graag met je in overleg hoe we het probleem zo snel en comfortabel mogelijk opgelost krijgen.

Gallery Image 1

Andere vragen over verkoop

Wat is een BTW auto?

next.svg

Wat is een marge auto?

next.svg

Kan ik garantie bijkopen?

next.svg

Blijft de fabrieksgarantie geldig?

next.svg

Wat moet ik meenemen bij een proefrit?

next.svg

Hoelang mag ik proefrijden?

next.svg

Hoe krijg ik een kenteken van een auto op mijn naam?

next.svg

Waarom staat er niet bij elke auto een NAP logo?

next.svg

Waarover gaat de WLTP?

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website