logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hoe kan ik een auto financieren?

Als je kiest voor een vorm van financieren werken wij samen met een intermediair op dit gebied. Dat betekent dat wij zelf geen bank zijn, maar contacten hebben met gespecialiseerde bedrijven die je situatie bekijken, advies uitbrengen, de maandlasten voor je berekenen en vervolgens een aanvraag onderbrengen bij diverse banken.

Omdat er op die manier gewerkt wordt weet je zeker dat je met een deskundige partij te maken hebt, die bovendien ook nog eens onafhankelijk is. De meeste banken zitten qua rentetarief dicht bij elkaar, toch kan het zijn dat er acties zijn of afwijkende voorwaarden bij de aanvraag en acceptatie.

De auto van je keuze wordt “onder voorbehoud goedkeuring financiering” aan je verkocht en de auto is vervolgens voor jou gereserveerd. Nadat zowel de bank als jij definitief akkoord hebben gegeven op de aanvraag zullen we de auto (indien nodig) verder gaan klaarmaken voor de levering. Als de betaling is uitgekeerd kan de aflevering plaatsvinden.

De bank of intermediair die de financieringsaanvraag verder in behandeling neemt zal je rechtstreeks vragen naar aanvullende stukken en gegevens, zo blijven je gegevens in vertrouwde handen.

Bekijk ook eens de andere veelgestelde vragen met betrekking tot financieren.

Gallery Image 2

Andere vragen over betaling

Wat is een Private lease?

next.svg

Wat is het rentepercentage in een financiering?

next.svg

Wat is jullie rekeningnummer?

next.svg

Kan ik ook contant betalen?

next.svg

Kan ik ook met cryptomunten betalen?

next.svg

Hoe werkt online een auto reserveren?

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website