logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dit doen we voor jou

Hieronder lees je meer over onze dienst Leasen. Je vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat je bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Leasen bij Alewijn Ott

Leasen is hot. Je hoort de hele dag niet anders op de radio, vooral over private lease. Het is echter niets nieuws, want 69% van de auto’s die je ziet rijden is op de één of andere manier gefinancierd. Bespreek hoe jij erover denkt, juist als er zorgen zijn of twijfels.
 Ook een occasion kan bij ons worden geleased. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent en zo kun je vaak een jongere auto rijden, met alle bijbehorende voordelen. Het bedrag op de bankrekening kan dan voor andere zaken worden gebruikt. Je hebt keuze uit grofweg drie leasevormen:

Financial lease (zakelijk):

Je spreidt de betaling over maandelijkse termijnen en wordt aan het einde van de looptijd automatisch eigenaar van de auto. Door te kiezen voor een aanbetaling en een slottermijn wordt je maandbedrag verlaagd. De auto staat bij jouw onderneming op de balans.

 Hierop zijn interessante varianten beschikbaar.

Operational lease (zakelijk):

Alle autokosten kunnen in een maandbedrag worden geïntegreerd. Hierbij kun je denken aan rente, afschrijving, onderhoud, verzekering en belasting. Doordat je bedrijf geen eigenaar wordt en alleen betaalt voor het gebruik van de auto, houd je kapitaal beschikbaar voor beter renderende investeringen. Wij zullen je graag informeren over maatwerk oplossingen.

Private lease, ook iets voor jou?

Deze veelgehoorde vorm van financieren lijkt het meeste op een zakelijke full operationeel lease: je wordt géén eigenaar van de auto, maar betaalt een bedrag per maand waar alles in zit, behalve brandstof. Een vanafprijs die overzichtelijk lijkt kan wel een valkuil zijn.

Omdat private lease vrijwel enkel op nieuwe auto’s kan worden afgesloten is het risico voor de maatschappij natuurlijk laag. De kosten voor wegenbelasting en verzekering staan redelijk vast, vormen daarom geen verrassing, maar zijn toch echt in het maandbedrag opgenomen. Omdat je de auto na de afgesproken looptijd terug moet brengen en dan het contract stopt, profiteer je niet van de restwaarde die de auto nog heeft.

Maak een goede berekening van de mogelijke kosten en weeg dit af tegen het maandbedrag. Benieuwd of jij het beter in eigen beheer kan houden? Neem gerust contact op.

Content Image 2
Banner Image 0

Leasen of je auto verzekeren?
Alewijn Ott helpt je verder

Klik op onderstaande button om ons aanbod diensten te bekijken.

Alle diensten

Altijd veilig op de weg met je verzekerde auto

Voordelig leasen voor een vast bedrag

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website