Bovag garantie

Tot 6 maanden lang volledige zekerheid

Garantie op uw occasion

Wanneer men een auto bij ons koopt is het voor velen fijn om zekerheid te hebben bij de aankoop in de vorm van garantie. Het Bovag autobedrijf is dan de juiste keuze, want de voorwaarden zijn bepaald en de afspraken helder. Zo weet iedereen wat hij kan verwachten.

Occasions boven € 4.500 worden afgeleverd met 6 maanden officiële Bovag garantie als er bij aankoop gekozen is voor het het full servicepakket. Let op: voor door bedrijven aangekochte auto’s geldt 3 maanden Bovag garantie.

Naast de Bovag garantie zorgt Alewijn Ott bij full service onder andere ook voor de onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften, tenminste 12 maanden APK, Nationale Auto Pas en een vervangende auto tijdens werkzaamheden in de garantieperiode. U kunt echter ook kiezen voor een ander servicepakket. Want niet iedereen heeft namelijk hetzelfde budget, maar ook niet elke auto heeft dezelfde onderhoudsbehoefte.
Er zijn derhalve géén verplichte afleverkosten. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden en de vanafprijs voor u zo gunstig mogelijk te houden, kiezen wij er voor om de auto’s te adverteren tegen nettoprijzen.
Kijk hier voor uitgebreide informatie en meer uitleg over servicepakketten.

Reparatie en onderhoud

Op reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan alle auto’s verleent Alewijn Ott 3 maanden Bovag garantie, volgens de standaard Bovag voorwaarden.

Bovag pechhulp

Heeft u een keer verkeerd getankt of laat de techniek u in de steek? Met de Bovag pechhulp wordt u altijd geholpen, of u nu thuis bent of in het buitenland. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Er kan ook eventueel gezorgd worden voor een vervangende auto. Een lidmaatschap van Bovag Pechhulp is zelfs gekoppeld aan uw auto, zodat elke bestuurder in uw gezin verzekerd is van hulpverlening zonder dat hij of zij een eigen lidmaatschap nodig heeft.
Voor meer informatie of het afsluiten helpen wij u graag verder.

Bovag autoverzekering

We zijn ook enthousiast over de mogelijkheden bij Bovag Autoverzekeringen. Want met de unieke All Risk ‘Bovag Autoverzekering Compleet’ wordt de aanschafwaarde van uw occasion bij diefstal of total loss binnen 4 jaar na aanschaf volledig terugbetaald*. En dat zonder eigen risico en tot 30 dagen gratis vervangend vervoer!
(*tot een leeftijd van 7 jaar op het moment van aanschaf)

Bovemij biedt hiermee de beste autoverzekering die er op de markt is.

Bekijk de Algemene Voorwaarden van BOVAG voor het autobedrijf 

Zo’n 250 occasions op voorraad

 • Zeer uitgebreid aanbod
 • Vakkundig advies
 • Vooraf gecontroleerd
 • Uitgebreide service pakketten

Bekijk onze occasions

Bovag garantie
Alewijn Ott helpt u verder

 • null
  Overzichtelijke pakketten

  De pakketten zijn helder en compleet, kies zelf wat het beste bij u en uw nieuwe auto past.

 • null
  BOVAG staat er achter

  De algemene voorwaarden van de BOVAG zijn onafhankelijk opgesteld en vormen een goede basis voor de gemaakte afspraken.

 • null
  Flexibele instelling

  Uiteraard denken we graag mee over een maatwerk oplossing. Bijvoorbeeld als u het servicepakket ‘Beperkt’  net niet compleet genoeg vindt.

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Terugbelverzoek voor de afdeling