Servicepakketten

Kies op welke manier wij uw auto mogen leveren

Kies zelf uw servicepakket

Bij de keuze van uw ideale occasion maakt u natuurlijk ook een afweging tussen zekerheid en prijs. Bij aanschaf van onze occasions kunt u daarom duidelijk en overzichtelijk kiezen uit één van de volgende servicepakketten:

 

1. Premium Servicepakket met BOVAG Garantie

Uitgebreid onderhoud, maximale service en de zekerheid van maximale BOVAG Garantie

De auto heeft al enige kilometers gereden en ziet er nog goed uit, maar u houdt van de puntjes op de “i” en niet van verrassingen. U wilt dan ook dat de auto optimaal wordt afgeleverd, zodat u voorlopig comfortabel van het rijden kunt genieten en niet aan onderhoud hoeft te denken. Dan is het Premium Servicepakket speciaal voor u bedoeld.

Wij zullen vóór aflevering het onderhoud hetgeen voor de komende 12 maanden en binnen 20.000 kilometer nodig is uitvoeren zoals de fabrikant dat heeft voorgeschreven. Daarbij kunt u er bovendien van uitgaan dat de airco is gecheckt en zaken als bijvoorbeeld banden, distributieriem, schokbrekers, remschijven en remblokken voorlopig niet aan vervanging toe zijn. Natuurlijk krijgt u zes maanden volledige BOVAG Garantie en is de APK bij aflevering voor ten minste 12 maanden geldig. Mocht er ondanks alle goede zorgen toch nog iets haperen, dan kunt u kosteloos gebruikmaken van één van onze leenauto’s.

Voor een feestelijke nieuwe start nemen we ook het interieur en de carrosserie extra onder handen, door deze niet alleen professioneel te reinigen, maar (de lak) ook te poetsen. Daarbij worden eventuele lakbeschadigingen zo netjes mogelijk bijgewerkt. En om u hiervan extra lang te laten genieten krijgt u een waardebon voor het beste wasprogramma in onze moderne carwash cadeau.

Uiteraard wordt ook het kenteken tenaamgesteld, een eventuele inruilauto overgeschreven met een officieel RDW vrijwaringsbewijs, de aanmelding bij Belastingdienst Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd en de Nationale Auto Pas (uitdraai gegarandeerde kilometerstand) bijgeleverd. De tank is vol bij aflevering.

Dit pakket wordt geleverd voor € 1.195,-.

120916-115804-039

2. Standaard Servicepakket met BOVAG Garantie

40-punten check, met de zekerheid van BOVAG Garantie

Wanneer u kiest voor de zekerheid van ons Standaard BOVAG Garantie-pakket heeft u niet alleen zes maanden BOVAG Garantie, maar verzorgen wij ook de 40-puntencheck en de afleverbeurt volgens BOVAG specificaties met minimaal 12 maanden APK, aircocheck, volledige reiniging en een gratis vervangende auto bij garantiewerk. Uiteraard wordt ook het kenteken tenaamgesteld, een eventuele inruilauto overgeschreven met een officieel RDW vrijwaringsbewijs, de aanmelding bij Belastingdienst Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd en de Nationale Auto Pas (uitdraai gegarandeerde kilometerstand) bijgeleverd.

Dit pakket wordt geleverd voor € 695,-.

 

3. Basis Servicepakket

Gewoon de scherpste prijs is voldoende

Bij het Basis Servicepakket wordt: de verlichting en de vloeistoffenniveau’s gecontroleerd, het kenteken tenaamgesteld, een eventuele inruilauto overgeschreven met een officieel RDW vrijwaringsbewijs, de aanmelding bij Belastingdienst Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd en de Nationale Auto Pas (uitdraai gegarandeerde kilometerstand) bijgeleverd. De APK is nog voor tenminste 3 maanden geldig. U ziet af van BOVAG Garantie, maar kiest voor (de beperktere zekerheid van) het conformiteitsbeginsel.

Dit pakket wordt standaard geleverd zonder meerkosten.

Zo’n 250 occasions op voorraad

 • Zeer uitgebreid aanbod
 • Vooraf gecontroleerd
 • Objectief advies
 • Géén verplichte afleverkosten

Bekijk onze occasions

Optioneel

Naast de servicepakketten kunt u nog kiezen voor:

 1. Bovag autoverzekering: met o.a. tot 48 maanden (4 jaar!) aanschafwaarderegeling zonder eigen risico bij total loss of diefstal.
 2. Bovag pechhulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week pechhulp voor elke bestuurder van uw auto.

 

Uw auto, uw afleveringswensen

We willen graag flexibel denken over alternatieve mogelijkheden.
Uiteraard zijn persoonlijke wensen altijd bespreekbaar, zoals alleen een nieuwe APK of uitsluitend nieuwe banden, maar ook het monteren van een voor u belangrijk accessoire zoals bijvoorbeeld: een parkeerhulp, navigatiesysteem of trekhaak.

Maak uw wensen kenbaar. Bij Alewijn Ott is er meer mogelijk dan u denkt!

Naam:

E-mail adres:

Jouw bericht:

Overzichtelijke servicepakketten
Alewijn Ott helpt u verder

Waarom betaal ik kosten voor het rijklaar maken? In de regel betaalt u dat extra omdat het iets toevoegt aan uw nieuwe auto. Een afleverbeurt is echter niet altijd noodzakelijk of gewenst, zodoende kennen wij geen verborgen of verplichte kosten rijklaar maken. We kijken samen met u wat het beste bij uw nieuwe auto past.

 • null
  Zomer- en winterbanden

  Rij extra veilig in de winter en geniet van minder slijtage in de zomer

 • null
  Gunstige tarieven

  Welke banden u ook nodig hebt, we kunnen snel leveren en gelukkig tegen scherpe prijzen.

 • null
  Uitgebreide bandenopslag

  Voor € 15,- per seizoen houden wij uw banden warm en u de berging opgeruimd.