Vacatures

Vacature eerste monteur

Wij zijn op zoek naar een EERSTE MONTEUR (m/v)!

 

Wie, wat, waar?

Autobedrijf Alewijn Ott bestaat nu inmiddels 43 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de weide omtrek. Dagelijks zijn we met 24 mensen in de weer om een zeer groot aantal auto’s te poetsen, te verkopen,
te onderhouden, te wassen, te verzekeren, te financieren en zelfs de schadeafhandeling van te verzorgen. Extra uitdagend is ons universele karakter, dus een Seat Arosa komt voorbij, maar ook een Bentley Continental. En onze grote deuren bieden toegang voor lichte bedrijfswagens en campers. Omdat we zo’n breed pakket aan diensten hebben zijn de dagen goed gevuld en hebben we nu ruimte voor een aanpakker erbij.

De ideale kandidaat die we zoeken voor deze fulltime (40 uur) functie:

  • Gediplomeerd eerste autotechnicus met (recente) ervaring en APK papieren
  • Diagnose specialisatie
  • Rijbewijs B
  • Humor
  • Een positieve instelling en nette werkwijze
  • De loyaliteit van een Golden Retreiver

De meeste van je toekomstige collega’s werken hier al 12,5 jaar of langer! Je komt te werken met een team van technici dat voor elkaar klaarstaat en gaat voor kwaliteit. Ben je net klaar met je opleiding tot 1e autotechnicus maar heb je daardoor nog geen jaren ervaring? We horen graag hoe je in elkaar steekt en wat je drijft om dit moeilijke vak te kiezen. Een Stek diploma en genoten opleiding in hybride techniek is een pré.

En nu?

Heb je zin om te solliciteren? Kijk rond op onze website, lees de reviews van klanten en zie wat ze belangrijk vinden, kom eens binnenlopen en proef de koffie en de sfeer.
Stuur een CV en een begeleidende brief met als uitgangspunt: “wat kan ik toevoegen aan dit waanzinnige bedrijf?”, het liefst naar
[email protected] ter attentie van Richard Post.

What’s in it for you?

Een oud bedrijf, met een heel frisse instelling en een platte organisatie. Een goed bereikbare locatie.
Continu aanbod van diverse vakopleidingen. Een modern ingerichte werkplaats met dito apparatuur.
Een goed salaris en verdere secundaire arbeidsvoorwaarden die bij de CAO horen. Collega’s om van te houden. Lijkt het je wat maar wil je iets meer weten, mail of bel gerust: 072 541 1230.