logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we je graag. Bij ons kun je rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Schadeherstel door Alewijn Ott in Alkmaar.

Heb je schade aan je auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Alewijn Ott in Alkmaar. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

 

Kosten & afhandeling van schade.

Schade rijden is al vervelend genoeg, dus wij begrijpen als geen ander dat je hulp kunt gebruiken bij de afhandeling met de verzekering. Wij adviseren je met alle plezier.
Benieuwd naar de kosten van het schadeherstel aan je auto? Om je een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij aan langs te komen bij Alewijn Ott in Alkmaar. We raden het af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze dan kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade. Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft je auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt je verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kun je voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Je auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website