Geachte lezer,

 

Wij verzorgen wellicht het onderhoud van uw auto. Deze dienstverlening hebben wij beëindigd wij per 1 november 2018 omdat wij ons volledig gaan richten op de aan- en verkoop van onze kwalitatief hoogwaardige occasions. Helaas hebben we momenteel niet de capaciteit om daarnaast regulier onderhoud aan te nemen.
Werkzaamheden die binnen uw garantie vallen verzorgen wij natuurlijk wél, evenals het rijklaar maken van een auto die u bij ons koopt. Ook (ruit-)schadeherstel blijven we gewoon voor u verzorgen.

 

Voor het reguliere onderhoud en reparaties bevelen wij u collega Bovag-bedrijven in de regio aan. U vindt deze snel en eenvoudig op zoekbovagbedrijf.nl , ook binnen uw regio. Zo blijft u verzekerd van vakmanschap voor een eerlijke prijs.

 

Specialisatie is voor alle bedrijven noodzakelijk om de gewenste kwaliteit aan hun klanten te kunnen blijven leveren. Wij veranderen onze dienstverlening mede omdat wij ons nog verder willen specialiseren in de aan- en verkoop van top-occasions. Onze medewerkers zullen zich daarom volledig richten op het selecteren en keuren van onze occasions. Zo kunnen wij ook u altijd de beste auto bieden als u besluit uw auto in te ruilen.

 

Wij begrijpen dat het wellicht voor u als een verrassing komt om nu een andere garage voor het onderhoud van uw auto te moeten kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze genoemde specialisatie ook voor ú veel voordelen biedt. Dat zult u zeker ervaren als u zich bij ons op een nieuwe top-occasion oriënteert!

 

Heeft u naar aanleiding van deze mededeling nog vragen? Of wilt u weten welk bedrijf voor het onderhoud van uw auto bij uitstek geschikt is? Neemt u dan even contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

Richard Post
Directeur