logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dit doen we voor jou

Hieronder lees je meer over onze dienst verzekeren. Je vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat je bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Een écht goede autoverzekering

Bij elke auto, maar zeker ook één die is aangeschaft middels een financieringsconstructie, is een goede autoverzekering met de juiste dekkingsvoorwaarden buitengewoon belangrijk.
En bovendien verplicht natuurlijk.

Een verzekering afsluiten kan tegenwoordig overal, zo ongeveer. Waarom zou je het niet meteen regelen als je toch nieuwe sokken en een rookworst haalt? Het antwoord is vrij simpel: haal de kennis daar waar het zit.
De voorwaarden zijn van bijzondere invloed op hoe je de verzekering gaat ervaren als je een keer wat hebt. Bij schade, maar ook bij diefstal, vandalisme of een pittige storm. Is er dan wel een telefoonnummer voor advies? 
Moet je stad en land af voor dat ene schadebedrijf dat toevallig wél is aangesloten? Zit er jammer genoeg voor jouw geval even géén vervangend vervoer bij in? Gedoe waar je niks aan hebt.

Het is een behoorlijke kostenpost die komt bij het bezitten van een auto. Dat gaat niet veranderen. Zorg daarom dat het geld dat je eraan uitgeeft écht goed besteed is. Alewijn Ott is geen verzekeringskantoor maar biedt, in samenwerking met BOVAG, wel de beste verzekering voor je auto. De beste voorwaarden, met Alewijn Ott als contactpunt voor het geval er schade is. En evengoed scherpe premies. 

Bespreek het, laat een offerte maken en zorg in een handomdraai dat het perfect geregeld is. Tegelijk met de aanschaf van je auto bijvoorbeeld. Ook weer geregeld!

Content Image 2
Banner Image 0

Leasen of je auto verzekeren?
Alewijn Ott helpt je verder

Klik op onderstaande button om ons aanbod diensten te bekijken.

Alle diensten

Altijd veilig op de weg met je verzekerde auto

Voordelig leasen voor een vast bedrag

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website