logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dit doen we voor je

Hieronder lees je meer over onze dienst Financieren. Je vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat je bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Wasstraat

Sinds 2014 is Autobedrijf Alewijn Ott uitgebreid met een volautomatische autowasstraat. Het wassen gebeurt door speciale superzachte ‘foamlappen’ en dus niet door ouderwetse haren die op de lak slaan. We onderhouden de wasstraat goed en zo is hij veilig te gebruiken voor jouw auto. En omdat er vier programma’s zijn kun je kiezen van een voordelige snelle wasbeurt, tot de uitgebreide behandeling, waarbij behalve wasschuim ook een polish wordt aangebracht als extra bescherming van de kostbare lak van je auto, waarna vuil minder hechtingskans krijgt. De wielen worden in elk programma ook met speciale reiniger en borstels meegenomen. Prijzen beginnen al bij € 5,50! Daarmee zijn we al snel minstens € 2,00 voordeliger dan de lokale concurrentie.

Pinpas of Waspas?

Voor een wasbeurt kun je direct betalen met je pinpas in de wasstraat. Nog makkelijker wordt het wanneer je een waspas (prepaid) aanschaft bij de receptie van Autobedrijf Alewijn Ott. Je krijgt dan bovendien meteen 15% extra tegoed gratis, oplopend tot € 75,-! Met de waspas kun je altijd zelf het programma kiezen en net zo vaak wassen als je wilt tot het saldo op is. Bij de receptie van Alewijn Ott kan de pas dan weer opgeladen worden. Zo hoef je niet telkens een bonnetje per wasbeurt te bewaren als je de wasbeurten kunt declareren, bij het opwaarderen krijg je namelijk een BTW-gespecificeerde factuur mee; wel zo makkelijk. Er is al een waspas vanaf € 25,00 incl. btw.

Acties

Regelmatig hebben we leuke kortingsacties voor onze wasstraat. Je ontvangt dan bijvoorbeeld op een losse wasticket een kortingsbedrag, of er is een speciale aanbieding voor abonnementen. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van deze en andere aanbiedingen? Kijk dan ook eens op onze Facebook pagina.

Content Image 2
Banner Image 0

Leasen of je auto verzekeren?
Alewijn Ott helpt je verder

Klik op onderstaande button om ons aanbod diensten te bekijken.

Alle diensten

Altijd veilig op de weg met je verzekerde auto

Voordelig leasen voor een vast bedrag

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website