logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat is het rentepercentage in een financiering

Het rentepercentage in een autofinanciering is afhankelijk van allerlei factoren.
Uiteraard is het belangrijk wat geld in de markt kost, oftewel wat de bank moet betalen. Dat fluctueert nog wel eens en loopt niet gelijk met rentes voor hypothecaire leningen.

Vervolgens zal de geldverstrekker en adviseur / intermediair wat opslag rekenen wat tot een basistarief leidt. Dat ligt momenteel rond de 5%. Een tarief dat lager ligt komt dan ook alleen voor indien er een partij is die genoegen neemt met verlies of schuift met marges. Een 0% tarief bestaat natuurlijk niet, hoewel er vroeger wel eens mee geadverteerd werd. Inmiddels is dit verboden, want misleidend.
Verder zijn zaken als het bedrag, de gewenste looptijd, risicoprofiel en de van toepassing zijnde voorwaarden van invloed op het rentepercentage.

Op de site van Alewijn Ott lees je meer over financieren bij het auto aanbod.
Omdat wij zelf geen bank zijn kunnen en mogen we je slechts beperkt adviseren op het gebied van financieren. We maken dan ook gebruik van externe specialisten op dit gebied. Op dit moment werken wij samen met de volgende partijen (in alfabetische volgorde):

www.anderslenen.nl
www.directpersonenautoleasen.nl
www.dtc-lease.nl
www.financiallease.nl
www.leasefabriek.nl
www.royaallease.nl

Zo blijven wij onafhankelijk en weet je zeker dat je vertrouwelijke gegevens ook alleen bij degene bekend zijn die er professioneel belang bij heeft.
Mocht je zelf een andere financieringsmaatschappij of intermediair hebben gevonden, ook dan kun je gewoon bij ons een auto aanschaffen!

Gallery Image 2

Andere vragen over betaling

Wat is een Private lease?

next.svg

Hoe kan ik een auto financieren?

next.svg

Wat is jullie rekeningnummer?

next.svg

Kan ik ook contant betalen?

next.svg

Kan ik ook met cryptomunten betalen?

next.svg

Hoe werkt online een auto reserveren?

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website