logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat moet ik meenemen bij een proefrit?

Als je een afspraak maakt om een proefrit te komen maken met de auto van je keuze zullen we altijd vragen naar een geldig rijbewijs. We maken geen kopie van het rijbewijs, het rijbewijsnummer komt wel aan bod. Zelf een kopie meenemen is niet voldoende.

Voordat je met je nieuwe auto een testrit gaat maken vragen wij je om een zogenaamd proefritten registratie formulier in te vullen met wat n.a.w. gegevens en informatie over je rijbewijs. Vervolgens krijg je de auto mee met de groene (handelaars-) kentekenplaten, over het gebruik hiervan lees je meer in het antwoord op de volgende vraag.

Het maken van een afspraak voordat je komt verdient aanbeveling om een aantal redenen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de auto net verkocht is, of al mee is met een proefrit. Een enkele keer worden auto’s extern gepoetst of door collega garagisten opgehaald om te verkopen, dan is de auto niet aanwezig maar op internet (nog) niet als verkocht aangemerkt. En uiteraard vinden we het professioneler om de auto vooraf voor je uit de showroom te bevrijden en voorzien van brandstof en groene platen klaar te hebben staan.

Nog een tip:

Neem de rest van het gezin ook mee! Zijn er kleinere kinderen bij? Zet dan de autostoelen in de auto die je wilt kopen, zo kun je goed ervaren hoe alles werkt. En daarbij: kinderen hebben vaak een heel uitgesproken mening! Er is een speelruimte en TV om ze na de rit even met een gerust hart te parkeren.

Je kunt voor het maken van een proefritafspraak contact opnemen met de afdeling verkoop via 072-5411230, op de link bij de advertentie klikken, een Whatsapp sturen of een bericht sturen aan [email protected] 

Gallery Image 1

Andere vragen over verkoop

Wat is een BTW auto?

next.svg

Wat is een marge auto?

next.svg

Heeft elke auto garantie?

next.svg

Kan ik garantie bijkopen?

next.svg

Blijft de fabrieksgarantie geldig?

next.svg

Hoelang mag ik proefrijden?

next.svg

Hoe krijg ik een kenteken van een auto op mijn naam?

next.svg

Waarom staat er niet bij elke auto een NAP logo?

next.svg

Waarover gaat de WLTP?

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website