Autoschade! En nu….?

Voor elke autoschade kunt u bij ons terecht

Wat te doen bij schade

Voor elke autoschade kunt u bij ons terecht, ongeacht de verzekeringsmaatschappij. Wanneer uw auto niet meer kan rijden vraagt u de chauffeur van de takelwagen om uw auto bij Autobedrijf Alewijn Ott, Koraalstraat 4 in Alkmaar af te leveren. Ook buiten onze openingstijden zal uw auto dan uiteindelijk bij ons worden afgeleverd. Dit transport zal veelal door de verzekeraar worden betaald.

Wat is mobielschademelden.nl?
Mobielschademelden.nl is een initiatief van de gemeenschappelijke verzekeraars om het melden van een schade voor de klant makkelijker te maken. Omdat vaak meerdere partijen bij een aanrijding betrokken zijn is het een gezamenlijk initiatief met vragen die voor iedere partij hetzelfde zijn. Indien u een melding via mobielschademelden.nl heeft gedaan hoeft u geen Europees schade aangifte formulier meer in te vullen.
Klik voor mobiel schademelden hier

Wanneer u een Bovag autoverzekering heeft kunt u de schade ook telefonisch melden op 024-3665697 of per mail op [email protected]

Valt er nog wat te kiezen?
Of het nu gaat om een door u zelf veroorzaakte parkeerschade, of dat uw auto geheel total loss verklaard wordt door de schuld van een ander, het is onze zorg om de schadeafwikkeling zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Als de auto al wat ouder is en de schade is niet gedekt door een verzekering, kan het soms verstandig zijn om voor reparatie met gebruikte onderdelen te kiezen. Het is allemaal bespreekbaar met onze schadespecialist, neem contact op via 072-5405900 of vul het onderstaande formulier in.

Zo’n 250 occasions op voorraad

 • Géén verplichte afleverkosten
 • Vooraf gecontroleerd
 • Objectief advies
 • Uitgebreide service pakketten

Bekijk onze occasions

U wilt altijd mobiel blijven
Alewijn Ott helpt u verder

Bij de schademelding krijgt u al direct een vervangende auto aangeboden. Deze kunt u gedurende de gehele reparatieduur gebruiken. Wanneer de schade wordt gedekt door Bovag Autoverzekering is het helemaal makkelijk. U levert de sleutels in en wij regelen alles voor u, van de gratis leenauto (tot zelfs 30 dagen) tot en met de afrekening met de verzekeraar. Wij zullen de hinder zoveel mogelijk beperken.

Repareren of inruilen?
Berekent uw verzekering eigen risico? En wat wordt de premie als ik deze schade claim? Is het wel verstandig om de autoschade te laten repareren? Of kunnen we misschien beter gelijk naar een andere auto kijken? Soms is er behoefte aan vakkundig advies. Bij Autobedrijf Alewijn Ott kunnen wij u altijd objectief informeren.

Naam:

E-mail adres:

Jouw bericht:

Vervelende stress bij autoschade?
Alewijn Ott helpt u verder

Schade is een tijdrovende, stressvolle en vervelende klus. U hebt er bijna nooit mee te maken, maar dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat alles goed gebeurt. Er qua vergoeding alles uit halen wat er in zit, snel weer onderweg kunnen, de best mogelijke hersteller aan uw auto…

 • null
  Zomer en winterbanden

  Rij extra veilig in de winter en geniet van minder slijtage in de zomer.

 • null
  Gunstige tarieven

  Welke banden u ook nodig hebt, we kunnen snel leveren en gelukkig tegen scherpe prijzen.

 • null
  De beste autoverzekering

  Uniek bij een Bovag autoverzekering: Tot 4 jaar aanschafwaarde dekking en 85% korting!