logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Ruitreparatie

Een pit of ster in de voorruit kan er toe leiden dat de wissers gaan strepen en extra slijten, of zelfs de gehele voorruit moet worden vernieuwd als de voorruit barst. Dit is veelal te voorkomen door de beschadigde voorruit tijdig te repareren.

 

De volledige afwikkeling van ruitschade wordt vlot en vakkundig verzorgd, door onze samenwerking met vrijwel alle verzekeraars. Bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen kan dit worden geclaimd, zonder eigen risico of no-claimverval.

Ruitvervanging

Als het toch noodzakelijk is om de ruit te vervangen, dan wilt u natuurlijk wel de juiste ruit. Wist u bijvoorbeeld dat er voor het merk BMW al meer dan 300 verschillende voorruiten bestaan? Wel of geen zonneband, voorruitverwarming, head-up display, regensensor, warmtewerende functie etc. Allemaal zaken die uw ruit uniek kunnen maken. Het is noodzaak dat de nieuwe ruit met de grootste aandacht wordt geplaatst, want de ruit maakt deel uit van de constructiestijfheid van de auto. ‘Even’ een nieuwe voorruit plaatsen is er dus niet bij. Wij verzorgen de ruitreparatie in eigen werkplaats, terwijl u van een kopje koffie, thee of chocola geniet in onze showroom. Heeft u daar geen zin in of tijd voor, of dient de ruit vervangen te worden, dan kunt u ook gebruik maken van onze vervangende auto’s of leenfietsen.

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft uw auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt u verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Uw auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website