logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze moderne werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Bij Alewijn Ott in Alkmaar helpen we je graag. Bij ons kun je rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Ruitreparatie

Een pit of ster in de voorruit kan er toe leiden dat de wissers gaan strepen en extra slijten, of zelfs de gehele voorruit moet worden vernieuwd als de voorruit barst. Dit is veelal te voorkomen door de beschadigde voorruit tijdig te repareren.

 

De volledige afwikkeling van ruitschade wordt vlot en vakkundig verzorgd, door onze samenwerking met bijna alle verzekeraars. Bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen kan dit worden geclaimd, zonder eigen risico of no-claimverval.

Ruitvervanging

Als het toch noodzakelijk is om de ruit te vervangen, dan wil je natuurlijk wel de juiste ruit. Wist je bijvoorbeeld dat er voor het merk BMW al meer dan 300 verschillende voorruiten bestaan? Wel of geen zonneband, voorruitverwarming, head-up display, regensensor, warmtewerende functie, camera's, etc. Allemaal zaken die jouw ruit uniek kunnen maken. Het is noodzaak dat de nieuwe ruit met de grootste aandacht wordt geplaatst, want de ruit maakt deel uit van de constructiestijfheid van de auto. ‘Even’ een nieuwe voorruit plaatsen is er dus niet bij. Wij verzorgen een ruitreparatie in eigen werkplaats, terwijl je aan de bar een lekker bakkie neemt. Heb je daar geen zin in of tijd voor, of dient de ruit vervangen te worden, dan kun je ook gebruikmaken van onze vervangende auto’s of leenfietsen.

Content Image 2

Plan je werkplaats afspraak

Banner Image 0

Heeft je auto onderhoud nodig?
Alewijn Ott helpt je verder

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je (dure) reparaties. Bij Alewijn Ott kun je voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Onze werkplaats

Na een beurt weer
veilig
op de weg

Je auto weer zo
goed als nieuw

  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website