Gratis uw voorruit laten repareren

Wij verzorgen de ruitreparatie in eigen werkplaats

Ruitreparatie

Een pit of ster in de voorruit kan er toe leiden dat de wissers gaan strepen en extra slijten, of zelfs de gehele voorruit moet worden vernieuwd als de voorruit barst. Dit is veelal te voorkomen door de beschadigde voorruit tijdig te repareren.

De volledige afwikkeling van ruitschade wordt vlot en vakkundig verzorgd, door onze samenwerking met vrijwel alle verzekeraars. Bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen kan dit worden geclaimd, zonder eigen risico of no-claimverval.

 

Ruit vervanging

Als het toch noodzakelijk is om de ruit te vervangen, dan wilt u natuurlijk wel de juiste ruit. Wist u bijvoorbeeld dat er voor het merk BMW al meer dan 300 verschillende voorruiten bestaan? Wel of geen zonneband, voorruitverwarming, head-up display, regensensor, warmtewerende functie etc. Allemaal zaken die uw ruit uniek kunnen maken. Het is noodzaak dat de nieuwe ruit met de grootste aandacht wordt geplaatst, want de ruit maakt deel uit van de constructiestijfheid van de auto. ‘Even’ een nieuwe voorruit plaatsen is er dus niet bij.

Wij verzorgen de ruitreparatie in eigen werkplaats, terwijl u van een kopje koffie, thee of chocola geniet in onze showroom. Heeft u daar geen zin in of tijd voor, of dient de ruit vervangen te worden, dan kunt u ook gebruik maken van onze vervangende auto’s of leenfietsen.

Ruitreparatie bij Alewijn Ott

 • Ruiten voor alle auto’s
 • Meestal kosteloos
 • Objectief advies
 • Flexibele planning

Bekijk onze occasions

Gratis ruit vernieuwen

Als reparatie van de voorruit niet meer mogelijk is doordat de beschadiging ‘te oud’ of te groot is, dan zal de hele voorruit moeten worden vernieuwd.

Voor klanten die een autoverzekering met volledig casco dekking hebben is dit in de meeste gevallen geheel gratis en zonder no-claimverval.

Naam:

E-mail adres:

Jouw bericht:

Gratis ruitreparatie
Alewijn Ott helpt u verder

Een steen op de ruit geeft meestal ellende. Zolang het sterretje niet direct in uw gezichtsveld zit denkt u misschien: het zit me wel snor. Maar bedenk dan dat de ruit een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de constructiestijfheid van uw auto. En een reparatie is vaak klaar terwijl u wacht!

 • null
  WA Verzekering

  De minimale wettelijk verplichte verzekering voor uw auto. Schade aan personen en / of hun bezittingen is gedekt.

 • null
  WA + Beperkt casco

  Een uitbreiding op de WA dekking, waarbij ook eigen schade door o.a. storm, diefstal en brand verzekerd is.

 • null
  WA + Volledig casco

  De maximale, all risk dekking voor uw auto. Schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld uw eigen schuld of vandalisme is gedekt.